2021-07-19 13:40:54• hírek • közlemény

Ilyen volt a Szatmári Nyár: önfeledt kikapcsolódás, koncertek, programok kicsiknek és nagyoknak

A Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal és a G.M. Zamfirescu Kulturális Központ az elmúlt hétvégén sikeresen zárta a Szatmári Nyár rendezvénysorozat újabb pontját a Tűzoltótoronynál. Pénteken, a Csend Parkban Caravana ANIMA szórakoztatta a kicsiket egy interaktív zenés programmal, amely a gyermekek kreativitását feszegette.

Miután legutóbb a Tűzoltótoronyból zenélt nekünk a Funk You zenekara online, ezen a hétvégén közelebb jöttek hozzánk, és birtokba vették a színpadot. Szombaton, 20:00 órától saját dalokat, illetve a funk világában híres művészek feldolgozásait is előadták, ezzel még több energiát hozva a városba. Azok számára, akiknek nem sikerült eljutniuk a koncertre, azoknak ajánljuk figyelmébe a Funk You! Facebook oldalát, ahol megtalálja dalaikat és azokat az eseményeket is, amelyeken részt fognak venni.



Vasárnap elsőként a Zeneiskola tanítványai léptek színpadra, és olyan híres előadók dalait adták elő, mint: Holograf, Direcția 5, Laura Stoica, Emma Stone és Ryan Gosling, Barbra Streisand, Lady Gaga és Bradley Cooper, míg a Status Sober zenekarának repertoárjában szerepelt többek között a Guns N’Roses és az Avenged Sevenfold. Este pedig, az a szatmáriak körében igen közkedvelt, XXL Band zenélt a Tűzoltótorony mellett. Ha szeretnél Te is mindig naprakész lenni a zenekar tevékenységével, akkor bátran kövesd őket Facebookon.



A következő hétvégén pedig a fiataloké lesz a főszerep, ugyanis a Young City Weekend igazi fesztiválhangulatot hoz a város fiataljainak! Így július 23–25-e között az Aushopping bevásárlóközpont parkolójában egy olyan teret alakítunk ki, amelynek dekorációja az ország más fesztiváljainak hangulatát idézi.

A hétvége első napján, pénteken, július 23-án az UFO Parkban veszi kezdetét a rendezvény, a Music for Skaters programmal, ahol két tehetséges DJ, Shorty és Luke fogja a ritmust szolgáltatni gördeszkások számára.

Július 24-én, szombaton 19:00 órától Pumi és Dodo indítja az estét, utána pedig Argatu` & Moș Martin veszi át a főszerepet. Éjjel 02:00 óráig, a hip-hop és electro stílus ritmusát DJ Sauce szolgáltatja majd.

Július 25-én, vasárnap ismert és a fiatalok körében igen közkedvelt lemezlovasok lépnek színpadra: 19:00 órától Pumi kezd, majd őt követi Shtoots, aztán a közkedvelt DJ Shiver készül egy látványos effektekkel kiegészített show-val, az estét pedig Yoshuu zárja.

A rendezvényre való belépés a jelenleg hatályban lévő szabályozásoknak megfelelően történik: mivel ez lesz az idei év első olyan rendezvénye, amelyen táncolni is lehet, így csak azok a személyek vehetnek majd részt, akik rendelkeznek oltási igazolással vagy PCR teszttel vagy pedig gyorsteszttel, amely nem régebbi, mint 24 óra. Azoknak, akik online vagy a helyszínen vásárolnak jegyet, a szervezők ingyenesen biztosítanak gyorstesztet.

A fesztiválra jegyek megvásárolhatók a YoungCityWeekend oldalon: a szombati, illetve a vasárnapi jegyár 25 lej, míg a kétnapos bérlet összesen 40 lejbe kerül.

Ha pedig érdekel, hogy mi történik a városban, és milyen programok lesznek még, akkor kövesd a G.M. Zamfirescu Kulturális Központ Facebook oldalát.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: